Ontwikkeling     Groei     Inspiratie
daar gaat het om...

In Thailand...

Land van de glimlach

In 2007 bezocht ik Thailand vonor het eerst. Ik voelde me er meteen thuis. Het land is bijzonder in veel opzichten, mede dankzij de mystieke oosterse sfeer, de uitbundige tropische natuur en de indrukwekkende Boeddhistische cultuur.

Thailand betekent ‘Land van de vrijen’ en staat bekend als ‘Land van de glimlach’. De bevolking is erg vriendelijk, gastvrij en behulpzaam. Ze accepteren je zoals je bent en geven zelden blijk van irritatie of afkeuring. Het zit in hun aard om positief en aanvaardend te zijn. Ze leven eenvoudig en nemen het leven zoals het komt.

Bevoorrecht...

Ik voel me erg bevoorrecht. Leven in Thailand is gezond in veel opzichten. Het klimaat, de natuur en de cultuur voeden mijn vitaliteit en inspiratie. Ik leer elke dag van de Boeddhistische levenshouding van de bevolking. Op het platteland en buiten de toeristische centra leven zij nog sterk in contact met de natuur.

Met Sa & Cream

In 2008 leerde ik Sa (Sunisa) kennen, zij is nu mijn partner. Vanuit haar Thaise aard is Sa erg op het welzijn van anderen gericht. Ze is gediplomeerd in de vermaarde therapeutische massages en... Thais koken is één van haar passies.

Sinds 2014 wonen we - met dochter Cream - in noord Thailand, in de bergen dichtbij de stad Chiang Mai.

Stille kracht...

Zoek je bezinnende rust en inspiratie in een exotische setting..?
Thailand heeft alles in huis om vakantie te vieren en tot rust te komen: stilte, schoonheid, uitmuntende zorg, gastvrijheid, (h)eerlijke voeding, noem maar op. De mystieke en vriendelijke oosterse sfeer werkt aanstekelijk en heilzaam. Het energierijke klimaat en de overvloedige natuur brengen je vanzelf bij je eigen vitale kracht - het land, de cultuur en de bevolking doen als het ware het werk - ik noem het 'De Stille Kracht van het Oosten’.

Welkom..!!!

Wij delen ons enthousiasme over Thailand graag. Daarom nodigen we je uit:
'Kom de Stille Kracht zelf ervaren..!'

Hartelijk Welkom - Sawadee krap..!
Luc & Sa

Meer weten..?

Wil je ons bezoeken of weten wat we doen..? - klik hier op » Welkom in Mae Rim...
Meer weten over Thailand..? - klik op »Thailand Info... +++

Voor vragen en contact...
- klik op » Luc@lucaalbrecht.nl... en stuur mij een email
- overige opties, klik op » Contact...