Ontwikkeling     Groei     Inspiratie
daar gaat het om...

In Thailand...

Land van de glimlach

In 2007 bezocht ik Thailand voor het eerst. Ik voelde me er meteen thuis. Het land is bijzonder in veel opzichten, mede dankzij de mystieke oosterse sfeer, de uitbundige tropische natuur en de indrukwekkende Boeddhistische cultuur.

Thailand betekent ‘Land van de vrijen’ en staat bekend als ‘Land van de glimlach’. De bevolking is erg vriendelijk, gastvrij en behulpzaam. Ze accepteren je zoals je bent en geven zelden blijk van irritatie of afkeuring. Het zit in hun aard om positief en aanvaardend te zijn. Ze leven eenvoudig en nemen het leven zoals het komt.

Met Sa & Cream

In 2008 leerde ik Sa (Sunisa) kennen, zij is nu mijn partner. Vanuit haar Thaise aard is Sa erg op het welzijn van anderen gericht. Ze is gediplomeerd in de vermaarde therapeutische massages en... Thais koken is één van haar passies.

Sinds 2013 wonen we - met dochter Cream - in noord Thailand, in de bergen dichtbij de stad Chiang Mai.

Bevoorrecht...

Ik voel me erg bevoorrecht. Leven in Thailand is gezond in veel opzichten. Het klimaat, de natuur en de cultuur voeden mijn inspiratie en vitaliteit. Ik leer elke dag van de levenshouding van de bevolking. Op het platteland en buiten de toeristische centra leven zij nog sterk in contact met de natuur.

Stille kracht...

Thailand heeft alles in huis om te ontspannen en op te laden: stilte, schoonheid, uitmuntende zorg, gastvrijheid, (h)eerlijke voeding, noem maar op.

De opgewekte en kalme oosterse sfeer werkt aanstekelijk en heilzaam. Het energierijke klimaat en de tropische natuur brengen je vanzelf bij je vitale kracht - het land en de bevolking doen het werk - ik noem het 'De Stille Kracht van het Oosten’.

Welkom..!

Wij delen ons enthousiasme over Thailand graag.
Daarom nodigen we je uit: 'Kom de Stille Kracht zelf ervaren..!'

Hartelijk Welkom - Sawadee krap..!
Luc & Sa
PS:
-  wil je ons bezoeken of weten wat we doen..? - klik op » Welkom in Mae Rim...
-  meer weten over Thailand..? - klik op » Thailand Info... +++

Vragen - Contact..?

-  klik op » Luc@lucaalbrecht.nl... en stuur mij een email*
-  overige opties, klik op » Contact... 
-  zie ook: » Disclaimer - Privacy...

* Privacy-regels beperken het gebruik van Reactie-formulieren, die gebruik ik daarom niet meer. 
De link hierboven opent een emailbericht aan mij. Dat kun je eenvoudig invullen en verzenden. 
Excuses voor ongemakken of onduidelijkheid.