Ontwikkeling     Groei     Inspiratie
daar gaat het om...

Disclaimer...

Dit is de website van Luc Aalbrecht Consultancy*. De website is met grote zorg samengesteld. Door het verkrijgen van toegang tot deze website en het hierin gepresenteerde materiaal en de informatie, verklaar je als gebruiker kennis te hebben genomen van al het onderstaande, dit te begrijpen, daarmee in te stemmen en je daaraan te binden.
* Voor bedrijfsgegevens: » ga naar Contact...

Je kunt als gebruiker geen rechten ontlenen aan de informatie op de website. Je bent zelf verantwoordelijk voor keuzes die je maakt naar aanleiding van de informatie en het gebruik ervan. Op de website presenteer ik mezelf en mijn mening en hij dient als algemene informatievoorziening. De inhoud van de website kan worden gewijzigd, zonder voorafgaande toestemming of aankondiging.

Privacy en Communicatie...

Ik vind Privacy belangrijk en beloof dat onze communicatie vertrouwelijk blijft; alles wat je aan mij verteld of schrijft (ook je emailadres) blijft onder ons en geef ik niet door aan anderen. (En... ik reken erop dat jij hetzelfde doet!). Hou er wel rekening mee dat Internet verkeer kan worden gezien door bedrijven, overheid-instanties enzovoort.
Belangrijk: ik voel me vrij om (delen van) onze communicatie wel te gebruiken (zonder voorafgaand overleg of toestemming) - bijvoorbeeld als ik denk dat anderen er iets aan kunnen hebben - maar... dat doe ik dan gegarandeerd anoniem!

Kan ik reageren en vragen stellen Luc?
Ja, ik vind het fijn als je reageert en doe m’n best om eventueel snel te antwoorden* - (ik doe niet aan openbare discussies, dus reacties komen niet op de site).
* Mogelijkheden voor contact onderaan deze pagina.

Overige...

Is wat je schrijft waar gebeurd en authentiek?
De inhoud van deze Website bestaat - naast algemene informatie - onder meer uit persoonlijke ontdekkingen, ervaringen, visies en inzichten. Ik schrijf zoals ik het ontdekte of beleefde en nu interpreteer en dus subjectief. Soms is de inhoud aangepast, voor de leesbaarheid of om Privacy-redenen. Om dezelfde redenen beschrijf ik zaken soms fictief of metaforisch.

Ik ga zorgvuldig te werk maar kan niet garanderen dat de inhoud van deze Website 100% klopt en actueel is. Ik heb in mijn leven veel gezien, gehoord en gelezen, wat ik schrijf kan daarom ‘tweedehands’ zijn en als plagiaat worden ervaren.

Noten:
-  Provoceren of discussies uitlokken is niet mijn doel met de website.
-  Ik ben meer praktisch dan theoretisch en meer gevoelsmatig dan intellectueel, en geen wetenschapper of geleerde!
-  Ter onderbouwing of verduidelijking gebruik ik wel theorieën – stof die je overal kunt vinden, professioneler beschreven dan ik het kan.
-  In principe ben ik vrij van elke levensovertuiging en (georganiseerde) religie; en ik wil niemand mijn mening of overtuiging opdringen of een ‘lesje leren’!

Belangrijk: ik zou het jammer vinden als mijn schrijfsels onduidelijk of onzinnig zijn – Reageer alsjeblieft als je dat vind, of als je vragen of opmerkingen hebt..!

« Terug naar de vorige pagina: Home...

Wil je meer weten of reageren? - Neem contact op...
-  Email aan mij: » ga naar luc@lucaalbrecht.nl...
-  Overige opties: » ga naar Contact...
Contact opnemen is gratis en vrijblijvend.