Blog-Intro…

Welkom bij mijn Blog introductie!

Waarom bloggen..?

Bloggen is mijn manier om avonturen, inzichten en ervaringen te delen. Het begon tijdens mijn eerste Thailand reis, eerst via e-mails en vanaf 2013 op deze website. Sindsdien is het steeds meer mijn passie geworden.

Wat kun je verwachten..?

Geen felle discussies of betweterige verhandelingen. Mijn blogs zijn meer een soort dagboek waarin ik mijn eigen visies en lessen deel. Ik hoop anderen ermee te inspireren.

Vaak gaat het over mijn ervaringen in Thailand, en soms zijn mijn verhalen door het leven zelf geschreven. Verwacht een positieve en vriendelijke toon, met een glimlach.  

Disclaimer: mijn perspectief…

Laat mij iets duidelijk maken: mijn blogs of andere schrijfsels zijn subjectief. Ze komen rechtstreeks uit mijn brein, gevormd door mijn eigen beeld en interpretatie van de wereld om me heen.

Mijn enerverende levensreis heeft me een schat aan ervaring gegeven. Tel daarbij een flinke dosis verbeelding op en je zult begrijpen dat mijn geschrijf soms losjes lijkt of zelfs als plagiaat wordt ervaren. Maar weet dat ik opensta voor vragen en opmerkingen!

Opmerkingen & Reacties…

Onder elk blog of verhaal staat een reactie-optie. Ik ben altijd benieuwd naar jullie kijk op de zaak en waardeer feedback enorm! Dus.., aarzel niet om je gedachten te delen!

Klaar om in mijn wereld te duiken..?
Pak een kop koffie, leun achterover en geniet…

Veel plezier…
Lu
c

PS: Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogs en andere ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor mijn Nieuwsbrief.

Overige links:
»» Wie is Luc..?
»» Onze Oase…
»» Blog-Archief…

Contact opnemen..?

Stuur een email aan »» Luc@lucaalbrecht.nl…
Voor andere opties, ga naar »» Contact…
Zie ook »» Voorwaarden – Disclaimer – Privacy…

… einde pagina …