Wat & Hoe…

“Anderen aanmoedigen op hun persoonlijke reis!”

Noem mij jouw Personal- of Life-Coach, Mentor, Praatpaal of wat je maar wilt.
Ik ben erg enthousiast om mijn knowhow en inzichten te delen en wil anderen graag steunen bij hun vooruitgang. 

Wat..?

Ik fungeer als klankbord, gids en vertrouwenspersoon – voor als je individueel op zoek bent naar richting, of een topper die extra support nodig heeft.

Hoe..?

Eerst kijken we samen wat het beste past bij jouw situatie. Het kan online of zelfs Live als je bij mij langskomt. Ik luister, stel vragen, deel ervaringen en geef suggesties – jij houdt de regie!

Ik geloof in klare taal en praktische oplossingen, en hou niet van vaktermen of langdurige processen. We beginnen met de basis: ontdekken wie jij werkelijk bent, en van daaruit verkennen we je persoonlijke ambities en mogelijkheden.

Jouw resultaat telt…

Mijn aanpak is gericht op resultaat!
Met doelgerichte gesprekken nodig ik je uit om concrete stappen te zetten. Je zult verrast zijn hoe snel je vooruitgang boekt en zelfverzekerd verder kunt.

Let op: regelmatig kunnen mensen al op eigen kracht verder na de eerste kennismaking – of na enkele gesprekken of e-mails. En als dat niet gebeurd, evalueren we het waarom en wat te doen.

De consult contacten met ondernemers en andere toppers lopen vaak langer door, soms meerdere jaren.

Voor wie..?

Of je nu persoonlijk op zoek bent naar antwoorden, of als professional wil sparren over specifieke zaken – ik ben er voor iedereen! Geen vraag is te gek en geen uitdaging te groot.

Degenen die mij raadplegen komen uit bijna alle beroepsgroepen en uit alle hiërarchische lagen.
Bijvoorbeeld basis medewerkers, eventueel in overleg met hun werkgever; managers van alle niveaus; kleine en grote ondernemers, artiesten en meer.
Ook hun vragen of omstandigheden zijn divers, teveel om op te noemen.

Kosten en Contact…

Indicaties voor de kosten vind je op de pagina »» Tarieven…

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen..?
Neem vrijblijvend contact op en laten we samen ontdekken hoe ik je kan steunen om vooruit te gaan.

Stuur een Email aan »» Luc@lucaalbrecht.nl
Voor andere opties, zie »» Contact…

Ervaringen…

Hier zijn wat voorbeelden uit mijn praktijk, waarbij ik de privacy bewaak en de situaties algemeen beschrijf:

– Tijdens diverse reorganisaties en outplacementtrajecten begeleide ik zowel individuele medewerkers als managementteams.

– In een aantal gevallen konden medewerkers binnen één tot vier gesprekken manieren vinden om effectief om te gaan met stress en de eisen van hun werkomgeving.

– Jongvolwassenen benaderen mij regelmatig met vragen over hun carrière, relaties en levensdoelen. Meestal vinden ze binnen één tot drie sessies de helderheid die ze nodig hebben.

– ‘Young potentials’ ervaren soms obstakels bij een promotie of het aangaan van een managementfunctie. Na enkele sessies gaan zij vaak zelfverzekerd verder.

– Middelbare professionals worstelen soms met de balans tussen gezin en carrière. Soms hebben ze existentiële vragen over hun levenspad. Ik help hen om hun perspectief te verbreden en nieuwe mogelijkheden te ontdekken.

– Contacten met ondernemers, topmanagers en artiesten omvatten een breed scala aan vraagstukken. Deze variëren van complexe strategische beslissingen tot persoonlijke ontwikkeling en stressmanagement. Elke situatie vereist haar eigen benadering. Ik focus voornamelijk op luisteren, betrokkenheid en het ontwikkelen van inzicht.

Contact opnemen..?

Stuur een Email aan »» Luc@lucaalbrecht.nl
Voor de andere opties, zie »» Contact…
Zie ook »» Disclaimer- Privacy…

— einde pagina —